Hakkımızda

Yerleşkemizdeki fabrikamız, 1500m2 kapalı alana sahiptir ve günde 25.000 kişiye kadar üretim yapabilme kapasitesine sahiptir. En yenilikçi ve modern ekipmanlarla donatılmış tesisimizde, gıda üretiminde geçerli olan tüm standartları karşılamaktayız.

ISO 9001 – HACCP 22001 – ISO 18001 – ISO 14001, ISO 10002 gibi tüm önemli kalite belgelerine sahibiz. Mutfağımızda, herkesin ve her sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde üretim yapıyoruz.

Catering hizmetlerimizle, müşterilerimize profesyonel bir yaklaşımla kaliteli ürünler sunmayı hedefliyoruz. Deneyimli ve uzman kadromuz ile siz değerli müşterilerimize seçkin, özgün ve sektörümüzdeki en geniş menü çeşitliliğini sunmaktayız.  DEVAMI >>>

Davet ve organizasyon

En güzel gününüz bizimle daha güzel olsun!

“Memnun misafir, mutlu ev sahibi” sloganı ile yola çıkarak, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarımızda geleneksel Türk ve Dünya mutfağından oluşan zengin menü çeşitlerimiz ile davetlerinizi farklı kılıyoruz. Davetlerinizin planlanması, davetinize uygun konseptin belirlenmesi, konsepte uygun ekipmanlar ve size özel tasarımlarla dizayn edilmesi, menü tespiti danışmanlığı ve diğer özel talepleriniz Ateria Catering’in uzman kadrosu tarafından kurgulanır. Misafirlerinizin karşılamasından, uğurlanmasına kadar geçen sürede tüm organizasyonun kurgulandığı şekliyle gerçekleşmesi Ateria Catering profesyonelliği ile sağlanır.

Taşıma Yemek Hi̇zmeti̇

Kurumsal yemek ihtiyaçlarınız için, mutfak yatırımından kurtulun, zaman tasarrufu sağlayın!

Taşıma yemek hizmetini tercih eden müşterilerimiz için Ateria Catering uzmanlığı ile merkez mutfağımızda ürettiğimiz yemekler, sağlık ve hijyen kurallarına uygun olarak sofralarınıza getirilir. Her gün aynı lezzet ve kalitedeki yemeklerimiz, uygun ekipman ve uzman ekiplerimizle tam zamanında beğenilerinize sunulur.

Yerinde yemek üretimi

Kurumsal catering’de, “sağlıklı ve doğal beslenme” için var gücümüzle çalışıyoruz.

Tesislerinde yemek üretimini tercih eden çözüm ortaklarımız için, standartlarına uygun kurulmuş veya tarafımızca kurulacak mutfaklarda her türlü yemek üretim ve sunum hizmetini Ateria Catering uzmanlığı ile veriyoruz. Yerinde yemek üretim modeli ile bütün tesislerimizde uyguladığımız kaliteli hammadde kullanımı ve standartlara uygun üretim süreçlerimize, sizleri de ortak ederek anlık denetim ve kontrol ayrıcalığını sunmuş oluyoruz.

Fabrika ve Şantiye Menüleri

Çalışanların protein ve karbonhidrat ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yeterli ve dengeli beslenmelerini sağlayacak, yöresel damak zevklerine uygun menüler.

Okul Menüleri

Okul çağındaki çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenmesini sağlayacak, onlara sağlıklı yemek alışkanlığı kazandırılmasına yardımcı olacak menüler.

Hastane Menüleri

Hasta ve hastane çalışanları için normal öğünler, gece nöbetlerinde beslenme ihtiyacını karşılayacak sabah kahvaltıları, hastalığa özel diyet yemekleri ve kumanyalardan oluşan menüler.

Özel Menüler

Yoğun iş temposu ve değişen yaşam koşulları göz önünde bulundurularak, kalori değerleri hesaplanarak hazırlanan menüler.

Teklif İste

3 + 1 = ?

2024 © Telif Hakkı - ATERİA KURUMSAL HİZMETLER A.Ş.