Yerinde Yemek Üretimi

Yerinde yemek üretimi

Kurumsal catering’de, “sağlıklı ve doğal beslenme” için var gücümüzle çalışıyoruz.

Tesislerinde yemek üretimini tercih eden çözüm ortaklarımız için, standartlarına uygun kurulmuş veya tarafımızca kurulacak mutfaklarda her türlü yemek üretim ve sunum hizmetini Ateria Catering uzmanlığı ile veriyoruz. Yerinde yemek üretim modeli ile bütün tesislerimizde uyguladığımız kaliteli hammadde kullanımı ve standartlara uygun üretim süreçlerimize, sizleri de ortak ederek anlık denetim ve kontrol ayrıcalığını sunmuş oluyoruz.

Teklif İste

2 + 5 = ?

Fabrika ve Şantiye Menüleri

Çalışanların protein ve karbonhidrat ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yeterli ve dengeli beslenmelerini sağlayacak, yöresel damak zevklerine uygun menüler.

Okul Menüleri

Okul çağındaki çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenmesini sağlayacak, onlara sağlıklı yemek alışkanlığı kazandırılmasına yardımcı olacak menüler.

Hastane Menüleri

Hasta ve hastane çalışanları için normal öğünler, gece nöbetlerinde beslenme ihtiyacını karşılayacak sabah kahvaltıları, hastalığa özel diyet yemekleri ve kumanyalardan oluşan menüler.

Özel Menüler

Yoğun iş temposu ve değişen yaşam koşulları göz önünde bulundurularak, kalori değerleri hesaplanarak hazırlanan menüler.

2024 © Telif Hakkı - ATERİA KURUMSAL HİZMETLER A.Ş.